Pages

Sunday, November 23, 2008

Winter Fair Fahaheel English School...

Mingu ni, sekolah Irdina ada mengadakan winter fair... Tak taulah apa yang ada kat sana kan.. So, untuk tak menghampakan Dina, kami pergila jugak jenguk fair tu... Ingatkan masuk free, kena bayar la pulak.. KD 1 seorang.. yang bersamaan lebih kurang RM 13.50... Disebabkan dah sampai, n penat gak jalan kaki dari rumah yang tak jauh sangat, kami pun bayar ler n masuk..



Adeh, wat abis duit jer.. takder apa2 sangat.. Ala2 hari kantin kat sekolah .. tapi rasanya hari kantin kat sekolah rendah aku zaman dulu2 lagi best kot.. sebab masa tu aku teka berat kek, dan menang hadiah utama.. Jam dinding citizen... hehehe... terer gak aku kan, walaupun waktu tu baru darjah enam... key, back to kisah dina... Ader la gerai2 jualan kat situ n Djay dari Virgin store yang dok berceloteh... Kami pun pusing satu round tapak perhimpunan yg sekangkang kera tu... takde apa2 yg menarik tuk dibeli... tapi sampai kat booth McD, dia bagi goodie bag n belon... So, dapat la jugak ole2 kan, walaupun tak berbaloi dengan rege tiket nak masuk tu... Tapi Irfan takut ngan ayam McD tu.. taknak ambik gambar.. hehehe...



Pastu, kami terus balik solat zuhur... Then, go to next station... The Avenue Mall... Besar tul Mall nie... Dah pergi beberapa kali, tapi lum sempat nak posing2 amik gambar... next time ok... Sampai sini dulu... Wassalam...

No comments:

Post a Comment