Pages

Tuesday, December 23, 2008

Cuti-cuti malaysia at Cititel Midvalley...

Salam...

Disebabkan kemaruk sangat nak shopping pepuas, aku, mama, ainn n eja pi cuti2 malaysia kat Cititel Midvalley... tapi terpaksa ler bawak bebudak dua beradik ni sekali... kami terpaksa pi berempat jer, sebab abah kat perlis skang n dia kate taknak joint.. hehehe.. malas ler tu nak melayan kami shopping2... so sebelum abah balik dari perlis, kami pun turun kl dulu...





Bukan nak shopping aper sangat pun, baju sejuk anak2 jer.. dan comforter set... tapi kalau tetiba jumpa benda2 yg menarik, kalo ada bajet blehla rembat... Puas jugakla berjalan pusing2 midvalley... 1st round, kami semua pi sesama.. 2nd round aku pi ngan eja.. tinggalkan bebudak ngan mama n ainn.. pastu, 3rd round shift mama ngan ainn plak.. pastu keesokan harinya pas check out kami semua round sekali lagi... memang nak tercabut kaki..


Pastu, on the way balik, singgah umah Nojie kat seremban n anta Eja balik kat seremban 2... pas sampai umah, aku dah nak pengsan.. penatzz sangat.. hehehe.. nak on9 ngan Mr Hubby pun dah tak larat.. KIV esok.. Esok plak nak buat kek untuk Cikgu Biha plak..

Sekian..Wassalam...

No comments:

Post a Comment