Pages

Wednesday, December 10, 2008

Kelas Lovelianacakes...

Salam... Tarikh 10 Dis 08 di antara hari yang paling seronok buat aku sebab dapat attend kelas deco kat Lovelianacakes.. Kelas ni dibuat di rumah k Ayu di Puchong... Seronok tak terkata sebab first time wat deco cakes nie tapi hasilnya, memang tak dijangka n diduga.. kelas yang diadakan secara one to one nie memang sangat memuaskan hati.. senang nak belajar.. dan belajar sampai dapat... walaupun hasil tangan aku nie takler sekemas mana, tapi practise makes perfect... dah tahu teknik2 yang asas, yang lain boleh explore sendirilahkan.. ikutla kekreativitian memasing...


Actually thanks for mr hubby sebab this is my birthday present for this year... sebab aku beria2 nak attend kelas deco cakes dan dia plak takder idea nak bagi present apa for this year, so dia offer kelas ni as a gift.. of course la aku suka kan.. aku ni takder la plan nak wat business ker apa ker buat masa terdekat nie.. just nak menambahkan ilmu pengetahuan n experience something new... so ni ler hasil2nya... enjoy the pameran key... hehhe.. nak order? tunggu aku balik semula ke tanahair key... wakakaka... Kelas yang aku ambik...fancy cookies, cupcake, photocake ngan 3 tier wedding cake.. my sis azim n k nur from sentul just ambik kelas cupcake n fancy cookies...






Sekianlah pameran tuk hari ini... Salam...

No comments:

Post a Comment