Pages

Saturday, December 06, 2008

Selamat Aidiladha n Cuti-cuti Malaysia...

Di kesempatan ni, aku nak ucapkan selamat hari raya Aidiladha buat semua teman2 n sedara mara... Kami akan pulang ke tanahair ahad nie.. Insyaallah sampai KLIA tengahari isnin tu... Seronok nak balik kg, tapi yg tak seronok sebab kami balik bertiga jer.. Mr hubby tak boleh balik sebab working permit in proses.. tak bleh kuar kuwait.. kalo dah kuar, kang takbleh masuk balik.. Kami balik dalam 2-3 minggu.. So tinggallah Mr hubby sengsorang kt umah...

Seminggu ni dia sibuk sket sebab ada inspection.. so kuranglah sket terasa sunyinyer.. balik pun dh lambat.. pergi kejer kul 6 pg, balik kul 8 mlm... Lagipun dia sibuk gak ngan siri prison break musim2 lepas yang tertinggal... Belum lagi smallville musim lepas2 tu... tu sume gara-gara download kat u torrent... ntah segala macam cerita sume men download jer.. Nak tengok tv kat sini, entah cerita zaman biler.. ketinggalan zaman tul... hehehe...

So, sebelum balik ni aku dah masak siap2 kuah kacang, rendang n mini ketupat...tuk mr hubby... kang aku anak beranak seronok2 raya kat kg.. dia makan nasi bungkus jer... kami raya awal beberapa arilah kat sini sebab ketupat rendang dah siap... hehehe...

Keyla, aku banyak lagi kejer nak setelkan... nak gosok stok baju kejer mr hubby, baju nak pakai sok n kemas2 sket mana yang patut... nanti, dah selamat landing di tanahairku aku tulis lagi... Wassalam...

No comments:

Post a Comment