Pages

Monday, January 05, 2009

Keterku dilanggar lari..

Salam...

Adeh sedey.. keterku di langgar lari.. keter kat KJ dijaga oleh BIL aku.. dia parking leklok jer dalam kotak parking.. entah bmw mana yang reverse n kaboom.. langgar n trus blah.. saksi2 plak tak sempat ambik no plat..


My BIL dah survey kat honda.. kalo nak ketuk cat 1K lebih la jugak.. Kena masuk workshop dlm 4 ari.. Mr hubby lum wat desicion lagi bile nak repair.. tapi sian plak kat my BIL.. dia berasa bersalah la plak.. takpela Izzad, dah takder rezeki.. apa nak buat Izzad, bukan salah awak.. Owg yg langgar.. benda nak jadi.. Redha jerla..

Ni la gambar kekemekkannya.. huhuhu.. Sapa yg punye kejer nie, Allah maha mengetahui.. Mudah2an satu hari nanti kau juga akan dapat pengajaran n insaf.. dah buat, pandai2 bertanggungajawab.. harap jgn ada owg lain pulak jadi mangsa..




Aku redha jerla.. mungkin ada hikmahnya.. hikmahnya, si Ika Natto cakap.. bleh dapat pintu baru.. wakaka..

Sekian tuk masa ini.. Wassalam...

4 comments:

  1. salam aimi...jenuh gak cari2 klu2 ade tselit shoutbox kat lua tu tp xde...
    salam kenal...boleh je klu nak link & kite saling linklah ye...
    teruk jugak kene kereta tu ye...sabo je la...org yg langgo tu,sah2lah pakai kereta mewah tp xde duit... tak pun kedekut... dan tak pun PENGECUT!

    ReplyDelete
  2. Salam kenal Cik amy.....buat kunjungan balas ni...... Alahai cik amy... lotaklah shoutbox kat luar nun... Sonang den nak lepak santai kat situ..... Ciannyer kete kena langgar lari....sabor jerlah.. kang kalau jumpa BMW tu.... langgar dia balik noo.... ehehheh gurau jer, jgn buat lak.... Yang betulnyer drebar tu... dia bawak keta bos....

    ReplyDelete
  3. Emmmmm nak panggil apa erk? Aimi ker?, Amy? or Ayu Yus?

    ReplyDelete
  4. To k fiza:

    huhuhu.. lum sempat wat shoutbox.. thanks sebab sudi singgah..

    To Che'iza:

    Panggil je kite ayu.. hehhe..thanks jugak sebab sudi singgah..

    ReplyDelete