Pages

Sunday, January 11, 2009

Night Scenery at Mangaf n Fahaheel...


Salam...

Hari Jumaat, hari cuti.. so, hari ini jugak ler hari2 tuk kuar jenjalan or beli brg dapur.. beli barang dapur seminggu sekali jer.. kalau emergency sangat, kat kedai bawah tu ada jugakla jual brg sket2...

Ni permandangan senja dari tingkap umah aku...


As usual, biasanya memang pergi Fahaheel tuk beli brg.. Al Kout Mall.. Senang.. All in.. Kat situ ada tempat bebudak main.. ada kedai2... food court... ada gak TSC yg jual brg dapur... Seberang jalan Al-Kout mall ni ada Al-Manshar mall... Kat situ ada gak tempat main.. kengkadang pergi gak sana... Kalo kat Msia pakai token.. kat sini pakai swipe jer.. kad dia bleh reload.. boleh dikatakan sume mall kat kuwait ni ada indoor playground.. nak main outdoor, pepaham jerla cuaca kat sini.. kalau tak panas, sejuk.. takpun berdebu... lagipun tempat camtu jadi tempat lepak bibik2 yg dok jaga anak2 mak2 arab nie.. dia ntah pi mana shopping2.. bibik2 dok jaga anak2 kat playground or tempat makan...

So, ni la permandangan2 nyer..






Yang tersesat ni, gambar kasut yang aku beli tuk pakai dalam umah.. sejuk woo.. Mr. Hubby cakap cam kasut eskimo.. tapi pas dia try, best la pulak... warm jer kaki tu.. dia tanye, takder jual yg lelaki punya ker?.. hehehhe.. beli kasut tu kat kodai lingerie, mana nak ada jual brg lelaki... :)


Sekian, Wassalam...


No comments:

Post a Comment