Pages

Thursday, January 15, 2009

From Bahrain with love...

Salam...

Semalam rasa tak sedap badan.. batuk n selsema n sakit kepala... So, semalam cuti masak... Order lauk kat Spicy Island jer.. Home delivery... hehehe.. senang kejer bile dah darurat nie.. hehehe...

Ni ole2 yg Mr hubby bawak balik dari outstation (OS) ke Bahrain tu... takder pape yg menarik sangat... ole2 wajib kalo pi OS memana... Keychain/Cawan kecik/Fridge Magnet... yang mana jumpa la...

FM ada 3 jenis... ni salah satunya...

Gelas kecik yang tinggi...Gelas kecik yg rendah sket...

Selain tu, Mr hubby beli gak ceklat... Irdina request Kit Kat n aku request Kisses.. Padahal kat kedai bersepah... sajer jer... Pastu t- shirt tuk sorang sehelai yang tak berapa nak cun.. sebab tak banyak pilihan.. Mr hubby pun tak sempat nak ronda2 sangat... Apapun alhamdulillah ada org nak beli... TQ yer Mr Hubby, pi memana, jgn lupa beli lagi.. hehehe...


Ha.. yang tersesat nie, bukan dari Bahrain.. tapi dari kawan Mr Hubby kat opis.. Indonesian.. dia balik cuti kawen, pastu belikan sovenir kat sume2... From Bali...
Sekian, wassalam...

No comments:

Post a Comment