Pages

Friday, January 09, 2009

Papa John's....

Salam...

Dinner semalam rasa liat jer nak masak.. MMMMM banyak tul... Tengah hari makan leftover soto kelmarin... So, msg Mr Hubby bagitau malas nak masak.. dia ok jer... Pastu malam, dia kena la belanja kami kan... nak harap dia masak, takdolah... masak kek kodai buleh...sure ditanggung beress...
So, malam tu delivery jerla.. sume benda kat sini bleh delivery.. makan roti canai pun boleh delivery tau...

Kalo kat kampungku, ada roti john... Kat sini ada Papa John... Itulah menu kami mlm semalam... Memang kalo nak makan pizza yang beli, prefer Papa John's nie dari Pizza Hut.. sebab roti dia lembut walau dah sejuk.. tak macam pizza hut.. lembut masa panas jer..


BBQ chicken wings.. rasa dia memang umpphh.. dah takyah cicah dah sos bbq tu...
Cheesesticks dia besar cam pizza... bebudak tu bukannya nak makan pizza.. makan cheesesticks ni jer.. sebab takder sayur n takder apa2.. cheese jer.. memang anak2 aku ni payah tul nak makan..
Pizza perisa Chicken Florentine.. Filling dia, grilled chicken, fresh mushroom, tomatoes n creamy spinach alfredo sauce... Dulu pernah beli perisa Arabian Always, hampehh.. bukan citarasaku.. tak sedap rupanya tekak arab nie.. rempah dia rasa semacam.. huhuu..

So, layannn jerla yea...


Sekian, Wassalam...

No comments:

Post a Comment