Pages

Thursday, February 12, 2009

Adoyaiii demam...

Salam...

Dah dekat seminggu aku dok hibernate kat umah nie... nak post entry pun tak berapa nak selera... Demam aku dah kebah.. tapi, kepala masih ader sedikit pusing2... tapi disebabkan Jiya dah nek angin aku masukkan jugak entry arini.. hehehe...


Beg plastik aper nie? ni bukan beg plastik jajan.. ni beg sovenir dari tuan Dr.. sorang satu... Aku, Mr Hubby, Irdina n Irfan.. complete package.. sume tak sihat... dalam aku tak larat2 tu, gagahkan juga jaga jugak bebudak nie.. nak wat camner kan.. biasala mak2 sume macam tu... diaorang sume batuk n selsema plus Irfan ade sedikit demam... Mr hubby, still pergi kejer macam biasa dlm tak sihat tu..

So, kat atas tu ubat yang Dr preskrip untuk haku... ubat pi beli sendiri kat farmasi depan klinik tu.. kalo kat farmasi tu takder, pi la cari kat farmasi memana... bukan cam kat mesia, ubat ambik trus kat klinik.. dalam bebanyak ubat tu, termasuk la ubat tuk masalah kulit yang aku dapat sejak dok sini... dermatologist nyer preskrip youu.. kalo tak sihat2 gak, taktau la.. aku harap semoga kepala aku yg fusin ni cepat ler sembuh... kalo tak, kena cuti berblog lama skett... adoyaiii...

terima kasih gak tuk Ita yang baik hati sebab hantar mee sup n cookies tuk my family... dahler ader anak kecik, tulun plak masak2 n anta kat kiter nie.. mekacih yer... sedap woo mkn mee sup pepanas time demam.. hehhee.. siap offer nak jagakan bebudak dua beradik ni jugak... time kasih ler bebanyak.. kalo bebudak ni naik umah ita kat atas kang, tak mo dah turun2.. bahaya.. kang abih tertunggang terbalik umah owg kang... lagipun diaorg dok umah, bukan kacau sangat kite pun.. cuma umah ader sedikit cam kapal karam... tapi time2 sakit2 badan bleh gak dua beradik ni tolong picit2 n pijak2an.. hehehhe... kerahan tenaga...

Sekian dulu, wassalam...

No comments:

Post a Comment