Pages

Friday, March 13, 2009

Tag from Kak Niza Muar...

Salam...
Tag ni dah lame dah... mintak mahap ler kak niza, lame aku dok peram tag nie... sebab teringin nak makan ikan pekasamm... wakaka... jgn mare... aku belasah jerla yerr....

Rules: It's harder than it looks!

Copy to your own note, erase my answers, enter yours, and tag other people. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real...nothing made up!

My first letter name is

1. What is your name : Ayu...

2. A four Letter Word : Acne… Menyampah n menci tul ngan benda nie… dah bermaharajalela kat muke haku niee…

3. A boy's Name : Aiman… nama hero buku citer...

4. A girl's Name : Adrina…nama heroin buku citer...

5. An occupation : Ahli persatuan kuat bebel Sedunia… Aper lagi, cikgu cikgi ler… ahakss…

6. A colour : Amethyst … Ala2 purple gitu… I Love purple… hehhehe…

7. Something you'll wear : Aigner nyer jam tangan… sebab jam dia urup A... ahahhh, ni versi berangan jer...

8. Soklan ni ilang ler.. mana pergi? abaikan jerla...

9. A food : Ayam Panggang Kenny Rogers… Ayam Golek lauk pengantin masa kenduri tu best gak… Aiseh, tetiba plak aku rase lapar…

10. Something found in the bathroom: Aromatheraphy Body Wash…

11. A place : Al-Mukaramah (Makkah)... Ya Allah ya tuhanku, permudahkanlah segala urusanku untuk sampai ke rumahMu...

12. A reason for being late: Ampunnnn… tak sengajaa…

13. Something you'd shout : Adoyaiiii….

14. A movie title : A confession of shopaholic... klakar but sweet... tapi, aku tak seteruk ini okeyyyy... hehehe..

15. Something you drink : Air kosong…

16. A musical group : Air supply… Luv Goodbye song… I Can See Pain Living In Your Eyes… lallala….

17. An animal : Anak kucinn…

18. A street name : Ampang Street... jom pi KLCC...

19. A type of car : Accord… the power of dreammm… By Honda…yang ni bukan aku punyerrrr...

20. The title of a song : Ayuuuuu… by V.E.. Jangan jeles maaa…

Next person that tagged by me is : saper yerrr... aku tak ghamai kengkawan... n ramai yg dah buat... so, sesapa yg blum buattt... jemputla buat... nampak cam senang kan... tapi tak berapa nak senang laa... hehhehe...

Sekian, Wassalam...

No comments:

Post a Comment