Pages

Saturday, March 21, 2009

Gantung Periuk Kuali n Vacation...

Salam...

Start from mlm tadi aku dah gantung periuk n kuali... last menu 4 this week, bihun goreng.... hehhe.. cuti masak seminggu++.. kami nak pi jenjalan... jenjalan 6 ari 5 mlm jer.. tapi sebab nak kemas2 sebelum n selepas pi jenjalan tu, kena cuti masak extra skett.. hehhe... sebenarnya tujuan asal nak pi renew visa yg akan expired next week... so kena keluar Kuwait & masuk balik... plan asal nak balik cuti ke M'sia tanahairku jer sebelum visa ni expired... tapi disebabkan dokumen2 berkenaan yg nak dibawak balik M'sia lum siap n visa pun dah nak mati, terpaksalah jugak keluar memana dulu kejap n masuk balik... jadi, plan balik Msia kena lah posponed sampai sume selesai kat sini...



Insyaallah dalam masa terdekat ni pun akan balik M'sia... tapi sebelum tu, jenjalan ler dulu ekkk... kebetulan plak, Irdina cuti sekolah seminggu...spring holiday... bleh la pi renew visa & makan angin dekat2 GCC ni jugak... flight sejam setengah insyaallah dah sampai... kang citer lelebih tak best la plak kann... dah selamat pergi n balik baru kite story mory... Irfan n Irdina ader batuk2 sket... Doakanlah semoga perjalanan kami berjalan lancar dan selamat semuanya... Aminn... So, aku tak dapat la nak update blog n jenjalan blog kengkawan dalam beberapa ari nie... take care sumer2 yer...


Sekian, wassalam...

6 comments:

  1. Aymy,
    bestnya gi jalan2, nak ikut!!!!!!! Seomga selamat bercuti n selamat kembali ye.

    ReplyDelete
  2. welcome to dubbay.... tp awat dtg time tak sale aymy....tak pe...tak sale pun boleh gak shopping2..he..he

    ReplyDelete
  3. K myn Lg: jommm jalann... hehhehe... bile nk balik cuti msia?

    K Moi: tenkiu... tu la, ingat nak pi masa sales nanti... tetiba darurat plakk... hehhee... sopping kt souk jerla... :)

    ReplyDelete
  4. Salam, berkenan sungguh your comment box nih. If you don't mind, boleh ke share ilmu camne nak letak comment box terus di bawah each post. I know you are now on holiday. Have fun dulu and bila balik nanti, plz contact me if you sudi ajarkan. Thanks.

    ReplyDelete
  5. To Sha: Sha, jalan2 memang bestt... penatzz tapi enjoyy...

    To Blossom: mintak maap sangat... bukan takmo tolong... wat dah lama sangat nie... nanti i try cari link untuk u wat rujukan keyy...

    ReplyDelete