Pages

Wednesday, March 11, 2009

Sizzling Mee...

Salam…

Hari ni, masak owg malas jer… cecampak dlm periuk jer… jadik kuah sizzling mee… celur mee… pecah telur… letak jeruk cili… udahhh siappp… resipi main campak2 jer… tapi kalo nak resipi yg proper, amik kat sini… resipi Kak LilyDValley @MyResipi… Tenkiu kak Lily... kalo sesapa tanyer aku camne nak wat sizzling mee ni, biasa aku bagi jer link tuk resipi kak Lily tue... gerenti sodaappp...


Bahan2 dia sume same jer ngan bahan2 yang aku biasa buat… Cuma kuantiti dia aku men agak2 jer… Tapi sayur sawi takder la plak… so, aku tak letak ler kali nie… tu yg mee aku nampak kelam jerr... tapi rase kuah dia memang sedapp.. memang pada tekak aku sama jer ngan rase yg beli kat foodcourt tue… tapi kali nie makan kurang feel sebab kat sini aku tak jumpe plak yee mee… yee mee tu yg buat rase dia lagi mengancam tu… pakai jerla mee paper yg ader kat sini, jadilahh… tapi hirup kuah dia pun dah wat ilang ghinduuu kat sizzling mee tue… hehhee… jom makannn….


Sekian, wassalam…

No comments:

Post a Comment