Pages

Sunday, April 26, 2009

Dah Balikk n Penatzz..

Salam....

I'm back... alhamdulillah perjalanan pergi dan balik ke tanahair berjalan dengan lancar n selamat... ni aku dah balik semula kat padang fasirr... penatz lom ilang lagi, tapi semalam sempat gak pi TSC mangaf sebab barang2 dapo dah kontang... cuti2 msia mmg seronok... tp bukan bleh balik lelama sebab Irdina ponteng sekolah.. sebab lum start cuti summer... laling plak tak leh cuti, busy bangatt.. ni dah nak summer nie, lagi la kritikal time... lagi la busy....

So, aku nak siap2 kemas2 apa yg patut dulu yerr... nanti dah lepak2 baru masuk entry masak2 n citer cuti2 msia... terima kasih pada K Ina Kl, K Intan, K Fiza Nordin n K Ham (Myr) atas layanan baik n sporting mase gather2 ritu.. segala kekurangan harap dimaafkan yerr... entah naper dlm gambo nampak masam jer ekkk... huduh tull... tak sempat nak senyumm... mahap yerrr akak2... thanks jugak atas ole2 yg diberikannn... semoga persahabatan kite kan berkekalan hingga akhirnya....

Keyla, nak guling2 jap n kutip2 aper yg patut... umah dah berabuk cam kilang pasir dah... japgi2 la mop... ni kalo saper2 dtg wat inspection kat umah nie, sure kantoii... hehhehe.... tapi kalo ari2 biasa pun memang bukan kemas sgt pownnn... ala2 kadar jerr... tapi ni mmg superb sepahh... nanti jumpa lagi. Sekian, wassalam...

2 comments:

  1. hehehe... sume owg dah tertipu... tu bukan anak daraku menyapu... tu gambo amik kat google.. hehhe.. jgn maree...

    ReplyDelete