Pages

Wednesday, April 08, 2009

Eppy Holiday....

Salam...
Selamat pagi Rabu nan indah... Tetiba arini rase patriotik sangat.. hehhe... Arini last ler wat masa nie aku dok berblog nie... nak cuti kejap... dari 8 April sampai 24 April... kalo sempat kat kg halaman nanti aku masuk ler entry sket2... kalo tak sempat, takderla... maklumlah balik kali ni bukan balik joli katak jer... balik nak setel sumer2 dokumen yg diperlukan... harap sume berjalan lancar... kalo setel sume kejer baru leh jalan2 cari makan... hehhee...

Kepada rakan taulan... sekali lagi aku harap dapat doakan perjalanan aku pulang ke tanahair n kembali balik ke padang fasir nie, berjalan ngan lancar dan selamat... lepas balik kali nie, tahun depan pulaklah dapat balik kot... thn depan tu tak sure samada balik terus atau sambung lagi.. depend pada kontrak Mr hubby kat sini... kalo Malakoff kata sambung, sambung lerr... kalo tak, boleh balik terus tahun depan... kalo laling dah kena sambung, nampak gaya kena la aku ni plak mintak sambung cuti ngan MARA... jadiknya kalo sambung, thn depan balik nak kena urus pasal cuti plakkk...sebab cuti tanpa gaji aku expired sampai tgh thn, tahun depan... anyway, biarlah masa menentukan segalanya... mudah2an apa yang Allah kurniakan itu yg terbaik buat kami sekeluarga... aku berserahhh... chewahhh....

Anyway, to sume rakan taulan... kalo ader2 pape pesanan buat aku silalah tinggal kat box tue... insyaallah aku akan alert... tenet kat umah MIL n my parents pun ader... no problema... Jumpa lagi kalau panjang umur n murah rezeki.. Sekian, wassalam...

No comments:

Post a Comment