Pages

Wednesday, June 17, 2009

Al Fatihah....

Salam...
Selamat petang Rabu yang cerah di luar sana... namun mendung di hati kami seisi keluarga... Tok kepada suami di Temerloh, iaitu ibu kepada my MIL dikhabarkan meninggal dunia tadi... Al Fatihah buat beliau... Semoga beliau ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman dan rohnya dicucuri rahmat...

Sehubungan ini, aku akan berhenti bersiaran buat sementara waktu... kami akan pulang ke tanah air pada malam ini untuk menziarah sanak keluarga di tanah air... pulang pun tak lama dalam seminggu sahaja... sebab Mr I tak boleh cuti lama... jadi, doakan perjalanan kami berjalan lancar... selamat pergi dan kembali...

Okeyla, nak berkemas apa yang patut... dapat tahu pun baru tengah hari tadi... lepas maghrib dah nak bertolak ke airport... ni dah lepas asar... agak tergesa-gesa dan terburu-buru... harap apa2 yang penting tak tertinggal ler... buat kawan2 jangan rindu2an yer... sekian, wassalam...

6 comments:

  1. AL FATIHAH..
    Salam takziah buat aymy sekeluarga..
    semoga rohnya ditempatkan di kalangan org2 yg beriman. semoga aymy n family selamat sampai dan kembali.

    ReplyDelete
  2. Salam Aymy..ucapan takziah dari akak atas kehilangan tok ur husband, moga dia dapat bertenang dan banyak2kan sedekah al fatihah..oo orang Temerloh eh..kat mana Aymy?

    ReplyDelete
  3. takziah ya...n take care...selamat semua hendaknya...

    ReplyDelete
  4. Alfatihah buat arwah.. semoga rohnya dicucuri rahmat dan tergolong dalam org yang beriman. amin... takziah buat akak sekeluarga. semoga tabah

    ReplyDelete
  5. saya pernah beli mangga besor tu kat jusco... brp eh, rasanya mmg lebih $10 sebijik! tapi sedapnya, sangat berbaloi.

    ReplyDelete
  6. eh sorry, komen ni salah entry ni... takziah aymy & keluarga.

    ReplyDelete