Pages

Tuesday, July 21, 2009

Award from Kak Intan n Tag from Igloo Mama aka Aida...

Salam...

Selamat pagi Selasa... ni Award from Kak Intan... baru sempat nak angkut... dah lama Kak Intan bagi... huhuhu... mekasih yer Kak Intan yg comel lote n lemah lembut nie... panjang umo kita jumpa lagi...


Ni tgh ghajin nie... jawab dulu tag ini sebelum kemalasan melanda n terlupa terus... tag sapa yang aku tak jawab... harap maaf yer... kalo ada kesempatan insyaallah aku buat... kalo tak buat2 tu, harap maaf lah yer... jgn plak amik atie... hehhe...


Starting time : 11.40 pm Kuwait Time… Kat Msia owg dok dibuai mimpi lagi…
Name: Ayu aka Aymy … Ayu nama betul…Aymy nama dunia cyber... tapi cyber frens yang nak call me Ayu pon amatlah dialu alukan... :)
Shoe size : 5/6/7… tgk spesis n cap ler…
Height : 5’ 1’’ kot … rendah ajer kann…
Where do you live : Mangaf, Kuwait
Have you ever been on a plane : Yup…but really don’t like it…
Swam in the ocean : Few times… tapi tepi2 ajer… ngeee…
Fallen asleep @ school : That’s my trademark… ampon cikgu2 yg pernah mengajar daku… hehhehe…
Broken someone's heart : Tak sure la … pernah ker? … Hanya mereka2 yg tahu… ekekke... Kalau pernah, harap maaf yer…
Fell off your chair : Daku mmg berat, tapi lom penah ada tragedy cenggini…
J
Waiting for someone to call : Not really…
Saved emails : Aderla … lom sempat nek update n delete mana yg patut…
What is your room like : Bolehla… just O.k …
What's right beside you : Buku citer …
What is the last thing you ate : Potato Chips Lays… 3-4 kpg…
Ever had…

Chicken pox : Masa sekolah… Lupe la bile…
Sore throat : Few weeks ago… masa balik Msia cuti emergency tu… dah risau dah… pasal kes H1N1 tu tgh berleluasa…
Stitches : Dua kali C Section… huuhuu…
Broken nose : Tak penahh…
Do you believe in love at first sight : Percaya… Ader kawan2 yg happily ever after… takkan tak percaya pulak kann…
Like picnics : Masa anak kecik2 malas sket…leceh... dah besar2 ni, syok pulakk…
The last person you danced with : Dance pad… ekkee…
Last made you smile : My dear Mr I la kann…
J
You last yelled at : Bukan yelled la…tapi paksa kanak2 masuk tido… tgk kartun ajer dah tgh malam nie… huuhuhu…
Today did you…

Talk to someone you like : Harusss… my Mr I, Kids, My mum n Sibling (Skype) n chat with my old frenzz…
Kissed anyone : Rutin nie… ekekkee…
Get sick : Migrain…
Talk to an ex : Ex tu sape ekkk? Aku ada Ex ker? Ngee…
Miss someone : Alwayss… bagai nak gugur jantung menahan rindu… ekekke…
Who do you really hate : Sape ek?? Sape2 ajerla yang suka menyesakkan hidup org lain… huhhu…
Do you like your handwriting : Suka la jugak… tapi ada tulisan kawan2 yang lagi cun, geram jer nengok…
Are you toe nails painted : No lah… Inai… dah lama tak pakai…
Whose bed other than yours would you rather sleep in : Katil kat umah Mama n bilik tamu umah Mak… ekkeke… ghindu kg sebenornya…
What color shirt are you wearing now : Black… nampak slim skett… ekekke…
Are you a friendly person : Kind of… nampak cam serius n ada yg kata sombong… tapi sebenarnya I’m friendly… hehhee…
Do you have any pets : Takde… Minat kucing n Ikan… tapi malas nak jaga… ekeke…
Do you sleep with the tv on : Pernah gak… tak sengaja n sengaja… dua2 pun ada… hehhehe…
What are you doing right now : Layan lagu jiwang… ekekke…
Can you handle the truth : Ermmmm… boleh kot…
Are you closer to your mother or father : Mama…
Do you eat healthy : Kadang2… try to… biasanya caca merba jerr…
Do you still have pictures of you & your ex : Takdo …
If you're having a bad day, who are you most likely to go to : Berdoa semoga Allah permudahkan segalanya… Then, go to Bed… Takpun ngadu ngan sesapa yg berkenaan… Mr I ke.. My Mum ke… My Best frend ever ker…
Are you loud or quiet most of the time: Depends aktiviti apa yg tgh dibuat… borak2 n sergah anak2 loud la kan… kalo dok main masak2, layan tenet n baca buku citer sonyap jer la…
Are you confident : Tengok agenda la…
5 of my bad habit :

1. Tak suka tgk sepah, tapi kadang2 tak larat nak kemas …

2. Tak suka lipat kain, tapi hati tu geram ajer kalo tgk kain tak berlipat…

3. Tak suka dengar riuh rendah budak2 nangis, fenin…

4. Suka makan especially bile tensen… tapi tak tensen pon mmg suke makan… mana ler badan tak kembang… hehehhe…

5. Tangan tu gatal jer bile ada duit… Sopping la, apa lagik… ekeke…

5 people tag : Nanti la pikir… malas nak pikir…

No comments:

Post a Comment