Pages

Saturday, July 04, 2009

Kemalasann...

Salam...
Selamat petang sabtu... adoi, naperla penyakit malas aku lom ilang2 agi... mood pun cam giler ajer... agaknya sebab bulan mengambang siang malam kot... muahahaha,,, nak kata letih balik aritu, dah seminggu lebih dah kan sampai sini... tapi memang in very2 serabai punyer mood... huhhh....

Ni dalam kemalasan tu kena jugak masak2 yg sonang2... nilah masak2 ghupe pemalas... hehhehe... lagipun dlam kotak ajaib kat opis aku tu, bahan2 dah agak kering kontang sebab lom sempat n rajin nak kuar pi beli belah... jadik, masak ajerla apa yang ada...

Fish n chip... ni la menu yg tk berapa nak chat... sebab sume deep fry... belasah ajerla labuu...

Telur bungkus yang dah kena robek...

Lemak cili api udang n nenas (nenas tin, kekkeke) ...

Ayam masak kicap...
Kek ni, tentu2 bukan aku yg buat... dah nama pun tgh mood malas kan... yang ni Ita mak budak yg ghajin itew yang kasik... sampai dua jenis kek plak dia buat... memang ghajin bangat mak dara tue... walaupun ader anak kecik... dua kek2 ni sedap n sangat gebus... tenkiuu yer dikk... Kek pisang n Kek ceklat...
Itulah kisah masak2 aku yg malas minggu lepas... harap2 next week mood aku akan jadik lebih baik... boleh aku perasap n wat kecah balik kat opis aku tue... sekian, wassalam...

No comments:

Post a Comment