Pages

Saturday, July 18, 2009

Party Time...

Salam...
Salam Sabtu malam Ahad... Esok dah mula minggu baru... actually hari ni pon Mr Hubby dah kejer... so, rini dah start minggu baru ler wat aku... huhuhu... Semalam iaitu Jumaat malam Sabtu ada jemputan besday party Adila... sempena yang ke 6 tahun... sama baya ler ngan Irdina...

Sonok pi majlis2 camni bukan apa, mak2 boleh jumpa kawan2 Msian... kalo tak terperuk kat umah jer... Ita yang dok tingkat atas aku ni pon pi jugak... Ni second time jumpa tuan umah... Kak Dida nie... aritu masa makan2 kat kedai Filipine tu tak sempat nak borak... peramah tuan umah... asyik jemput kitaorang makan ajer... adahal aku mmg tak henti2 makan... ekekke... jumpa plak akak2 Malaysian lain yang duduk dekat SHRIMPY tue... seronok jer berborak kan... Insyaallah, panjang umo jumpa lagi...

So, ni la kat lobby umah diaorang... M.T.S tower... cun giler umah dia... umah fully furnished... perabot sume dari Ikea... walla... mana tak ensem kann... ekekke... tgk lobby apartment ni pon dah teruja... huhuuhu...


Ni gambo besday gurl... Adila... sebelah dia classmate dia kot... Pakistani..

Kek Besday... Princess Disney... kebetulan hadiah yang kami belikan pon tema yang sama... princess Disney :) ... Hope she like it...

Ni anak kat Eli rasanya... tolong potong2kan kek...
Makanan punyerla macam2... kak Dida masak pon dah banyak... pot luck lagi... pizza, spaghetti, makaroni, buah2, karipap, kuih sagu, puding, agar-agar n memacam... air kotak oren n mineral... sampai tak termakan sume... aku takder la amik gambo sume makanan tu kan... segan plak nak pi ngendap ngan kamera... kang owg ingat apa pulak... ekekeke...

Aku sempat makan karipap, spaghetti n pizza... tapi aku nak bagitau, pizza ni mmg marbeles... siap aku ngan Ita menuntut ngan Kak Dida cemana nak buat... mula2 ingat cam beli punyer... tapi rasa base dia cam homemade punya... aku ngan tak segan pon tanyerla cemana nak buat... mmg terasa sedap sangat...

Aku siap suruh Ita makan sebab mula2 tgk Ita tak ambik pun Pizza tue... ekekke... pas balik tu, tanya hubby makan tak pizza? dia pon kata sedap... Iwan hb Ita pun kata sedap... walla... pasni nak kena try gak... tapi sosej yg Kak Dida pakai pon sedap... biasa aku beli sosej tak sesedap camtu pon... lupa nak tanya Kak Dida pakai cap ape... huhuhu... mmg teruk tul perangai aku... sib baik Kak Dida tu punyerla sporting n peramah bercerita n explained... ngeee...

Tuan umah siap bagi jajan n ole2 tuk kanak2 nie... tapi Irfan nyer tertinggal plak entah kat mana... merengek la nak jugak yang kakak punyer... sib baik pas pujuk2 dia nak kongsi ngan kakak... balik umah titun ler sebab dah konyang... ekekke... Sekian, wassalam...

No comments:

Post a Comment