Pages

Wednesday, August 12, 2009

Nasi Goreng Wif Udang Goreng Kunyit...

Salam...
Selamat ari Rabu... sok dah Khamis... weekend last before Ramadhan... weekend ni quite busy sket la kot... sebab budak2 nie dah nak back to school awal next month... summer holiday dah nak sampai ke penghujung... minggu ni plan nak beli all the school nyer brg2 ler... kasut, baju, stoken, stationary and all the stuff la kann... senang bile sume dah setel awal... sebab nanti dah masuk Ramadhan, malas la aku nak merayap sgt...

Weekend ni gak nak setelkan sume school fee tuk Irfan... Irdina punyer fee dah setel last few weeks... ingat nak tunggu claim Irdina setel dulu baru nak bayar fee Irfan... tapi cam lambat sangat la plak... nak keluar modal tuk school fee, adoii... mmg sesak dada... kalo kat ESF or Cambridge nie, mmg satu term sampai bulan 1 camtu tuk dua2 owg nie dah boleh beli kancil baru cash.. memang somput dada den... kang bulan 12 kena bayo lagi balance tuk sampai abis tahun... huhuu... nangis woo... sib baik leh claim kan... cepat lambat jerla claim tu... weekend ni kena pi beli gak school uniform kat bebudak nie... uniform mmg kena beli yg sekolah nyerla... kecuali kemeja putih tu... boleh beli yg biasanyer kat luar... tapi kena cek dulu yg lama nyer... kalo kakak dah tak muat, maybe ada yg adik muat kan... takyah beli... jimatt sket... huhuhu...

Melaluttz dah... jom pi kisah makan2... semalam mmg malas nak masak remeh2... sebab dah penat cucuk satay yg tak seberapa ketoi tue... ekekke... Mr I nak makan nasik goreng... sonang la... campak jerla apa yang ada... pastu wat udang goreng kunyit... simbah atas nasik goreng masa nak makan... yummiess... selamba jer kan... ngeh3... jom makan...

Ni Lunch aku... huhuu... bukan burger tu tau... tu ilusi ajer... tu mini bun yang kecik jer... pastu goreng daging burger special... bungkus ngan telur la tue... dah siap bungkus tu, nak letak seketul, tak muat la plak sebab roti kecik... terpaksa la kerat dua daging tue ngan telur2nya sekali... lagi separuh masuk peti ais... save calories intake aku... ngeh3... sebab tu nampak isi perut roti tu cam nak terburai sebab kecit sangat roti die... goreng 3-4 ketul curly fries... picit cheese skett... :)

Hari ni masak aper plak? mmmm... nantilah yer... saper lapo jemput makan... tak lalu nak makan aku masak, pi masak sendiri... ekeke... sekian, wassalam...

5 comments: