Pages

Wednesday, December 09, 2009

Balik Kampungg... Ohoho balik kampung... Hati riang....

Salam...
Sambungan entry... entry khas pengumuman n ucapan tahun baru... ahakss... mmg nk kena sekeh... so, dlm masa terdekat ni, insyaallah kami sekeluarga akan balik bercuti ke tanahair terchenta... tarikhnya dirahsiakan sebab nk bagi kroni2 n suku sakat kat kampung tu surprise... tungguuu.... sape yg dah tau, plz dok diam... jgn jom heboh2... ekekke...

Sebelum cite pepanjang, layan jerla gambo kanak nie dgn uniform winter... Irdina dah 2nd time winter season la kat skul kan... Irfan ni, pes time la... gambo pes tu cam nak nyanyi NEGARAKU jer... ehehhe...




Actually, baliknya plan minggu depan... tapi atas sebab2 tertentu, iaitu atas urusan kerja Mr I, cuti kitaorang kena awalkan sket la... insyaallah dlm minggu ni, kami akan jejakkan kaki ke bumi Msia tercinta... Tiket, sudah kompom... :) ... mohon didoakan segala urusan balik bercuti kali ni dipermudahkan... selamat pergi dan balik... insyaallah jika tiada aral, balik cuti kali ni, sebulan... kanak2 ni winter break 2 minggu... kena gak ler ponteng 2 minggu... huhuu... harap2 cuaca nanti pon ok... sbb daku tak suka fly fly awayy... gayatt gilerr...

Belum balik lagi, dok atur2 jadual perjalanan sepanjang cuti2 kampung nie pon dah fenin... dengo cam lama jer kan... sebulan... sape dok jejauh ni, n balik sekali sekala ni... taula sebulan tu benonya tak rase lama pon... mcm2 benda nk disetelkan... masa berlalu tak sedo pon... nak dok bawah ketiak bonda lagi... nak bergusti ngan adik2 lagi... nak uruskan urusan rasmi2 lagi... nak kunjung mengunjung lagi... nak makan2 lagi (yg ni haruss la kann) ...hmmm macam2 la kan... dan yg pasti, program dietku akan dihentikan buat seketika... bagi menghormati waktu cuti2 Malaysiaa... ekekke... kang bonda2 n kaum kerabat masak, tak makan kecik hati pulak kan... wakakaka... (gelak guling2) ... adahal diri sendiri yg dah siap request atur menu tuk makan segala mak nenek... dok nak kata orang... ahakss... laling ku dah terbau2 burger Daging spesel Manjung... Aku? ahahha... terbau2 KepC hot n spicy... jgn tetiba, skang ni dia promote kepC perasa lain sudah... haruuu... n Properity beger yg dikatakan semakin kurang umpph... huhuhu...

Anyway, kalo ader sesapa yg sudi nk bersua muka, akan diusahakan la... tapi ader ker yg sudi? ekekeke... but I can't promise yer... tapi sape yg dok area2 umah my PIL (Kelana Jaya) n my parents (Bahau) rasenya boleh diatur la kot... right time n right place, insyaallah ada la nanti... :) My status n tour akan diupdate di facebook ... ehehhe...


So, sampai sini dulu... mata dah layu... badan pon dah letih... still ader kejer nk disetelkan sblum balik nie... harap2 takder benda yg tercicir dan tertinggal... dan urusan sume berjalan lancar... Amin... Mama, Mak, surprisee.... ekekkeke... yg dah tau dok diam... babab nanti... :) sekian wassalam...

5 comments:

  1. Wish U all a safe journey back to Msia ya! :)

    Ur kids are so adorable la! regards to them! ;)

    ReplyDelete
  2. aymy...selamat pulang ke tanahair!!!! moga Allah permudahkan perjalanan Aymy sekeluarga..

    ReplyDelete
  3. Soooo cute ur kids! semoga selamat semuanya...take care

    ReplyDelete
  4. Love, KOG, Kak Ita n Ena : tq 4 everythingg... lap u olls...

    ReplyDelete