Pages

Sunday, June 27, 2010

Irfan's @ Reception Class Concert







Salam...
Kembali bersiaran... dah bersawang & berpenunggu agaknya blog aku nie... entah apa yang disibukkan pon tak tau la... kisah pon dah basi...

End of Year concert ni diadakan 3 Jun lalu... dah sebulan pon... budak2 ni dah start summer holiday pun dah 2 minggu... maka bermulalah era ummi diaorang sakit kerongkong sebab banyak pot pet pot pet since early morning sampailah diaorang tido... ehehe...

So, layan jerla gambo2 n video takder kualiti nie... sebab zoom dari ujung dunia jer... sebab ramai sangat orang dok sibuk jadi papparazi hari tu... huhuhu...

Entry ni khas buat nenek yang nak sangat tgk Irfan joget... ehehe... sekian, wassalam...

No comments:

Post a Comment