Pages

Saturday, August 13, 2011

Less 24 hours for closing My FIRST Giveaway...

Assalamualaikum...
Telah hampir seminggu daku bukakan penyertaan untuk My FIRST giveaway nie... Alhamdulillah adalah juga yang sudi joint walaupun blog daku ni pun bukannya ada orang nak terjah selalu...

Blog ni bukannya ada resipi-resipi or masak-masak yang hebat... Jugak bukannya ada citer-citer panas or gossip-gossip terlaris artis tu kan... Nak tengok gossip artis pergi ajerla Beautiful Nara jugak Oh Bulan... Ngeeeee... Nak kata macam diari bukan juga... Diari tu nak kena tulis selalu juga more to private things la kan... Daku takder la nak cerita A to Z pasal diri sendiri or our family... Maklumlah benda ni public... Ada sesetengah cerita kita boleh share, ada sesetengah cerita kita tak perlu nak share...

Takkan la cerita beli berus gigi sebatang jugak beli sekeping belacan daku nak warwar kan kat satu dunia kot... Jugak KALAU beli baju raya ciptaan Rizalman & kasut Dato' Jimmy Choo daku nak hebah-hebah... ini cerita KALAU O.K... Memang tak mampu nak beli la pun sebenarnya... Ahahahaha... Seganlah pulak kan nak over exposed ni... Hihihiihh... Hadiah-hadiah yang En.Suami hadiahkan pun, setakat sesekala nak sebut tak apalah... Sampai nak tunjuk setiap mak nenek yang daku beli or daku dapat jugak nak tayang segala, maaflah yer... Itu sume benda private lah kan... Yerla, kalau terlebih tayang dan terlebih cerita pun nanti bawa kepada berlebih-lebihan kan... As daku selalu cakap, bersederhana lebih baik...

Okey, back to cerita giveaway or GA nie... Daku dah siapkan hadiahnya... Memanglah tak seberapa... Sesungguhnya memang ikhlas buat pembaca-pembaca semua.... Hadiah ni hari tu daku dah beritahu ada dua kategori kan... Satu untuk semua follower dan pembaca... Satu lagi extra for follower iaitu BONANZA...

Setelah difikir-fikir, inilah hadiah BONANZA yang daku mampu nak persembahkan...


Hadiahnya sama jer dengan kategori biasa... Cumanya, ada extra Set Condiment Queen Anne nie... Set ni daku bawak dari Kuwait...



So, ini pula hadiah untuk semua pembaca dan follower yang akan terpilih bagi kategori biasa... Set Tupperware dan rempah nasi khabsa dan juga rempah ayam shawarma... Rempah ni jugak daku bawak dari sana...



Daku tahu, its not much... tapi ianya ikhlas buat anda... Insyaallah kalau ada rezeki lebih dan ada kesempatan lain nanti, adalah hadiah lain buat anda semua... Sampai jumpa lagi... Siapa yang belum sertai, silalah joint di entry giveaway di link INI ataupun di entry sebelum ini di bawah... Tarikh tutup pada Ahad 14 Ogos sebelum 12.30 tengahhari... Sekian, terima kasih dan Wassalam...

11 comments:

  1. Salam ayuuuuu!!! windu kamu...lama x dgr cite...tu bb yg pregnant ari tu ke...hihiii punyalah lama x jenguk sini, bb pun dah besarrrr....aloooo cute! comeiiii! handsome!

    E-na join GA ni bole? klu ada rezki dpt queen ann tuuuuuu...berayo den!

    ReplyDelete
  2. Ena: Silalah joint... tinggal detail kat entry GA tu yer... :)

    ReplyDelete
  3. Salam kak ayuuu!! nak join jugak!!! :D

    ReplyDelete
  4. Ika: Meh2 joint... gi komen kat entry GA tu yer... :D

    ReplyDelete
  5. bagusnya akak, rajin buatkan GA suka tgk hadiah2nya.. menarik

    ReplyDelete
  6. best...moga ada rezeki dpt hadiah GA ni..best..like like...hehee

    ReplyDelete
  7. salam aymy..hadiah yg sungguh menarik!..yg penting keikhlasan hati bkn nilai barangnya...

    ReplyDelete
  8. hadiah yg menarik

    GOOD LUCK kepada siapa yang join

    nak join cam tak sempat jer..

    terima kasih dtg ke blog ema

    ReplyDelete
  9. Salam Kenal Ayu..
    memang Ayu pun Tuan rumah...sepadan dengan namanya..:)
    p/s..akak dah folo...harap sudi berkenal-kenalan...

    ReplyDelete
  10. Wahhhhh bestnyeeeeeeeeeeee... lambat tengok giveaway ni...

    ReplyDelete
  11. Juwita: Baru first time nak buat... tak reti jugak pun... saja suka2...

    Rusna: Tq... :)

    Azatie sayang: Memang ikhlas... tapi takut org yg tak sudi... eheee...

    MamaEma: Tq for you too sudi kunjung ke sini...

    Azi: Ayu ler sangat kak... ehhee... Tq yer kak sebab sudi follow blog cabuk nie... Org sudi nak berkawan, kita lagi seribu kali sudi... :)

    Lieya: Takder rezeki yer... Insyaallah next time kalau ada rezeki kite buat lagi...

    ReplyDelete